Partneri

Kako postati Booking IT partner?

Zainteresirani ste za poslovnu suradnju? Nudite rješenja u polju marketinga, distribucije, prodaje ili pak nekog od drugih aktualnih polja? Kontaktirajte nas putem telefona ili e-maila te stvarajmo zajedno. Suradnja je ključ poslovanja a zajednička rješenja otvaraju nove putove!

 

Pegasus - Premier Partner

Tvrtka Booking IT je nakon iznimno uspješnog početka suradnje proširila svoje partnerske odnose sa tvrtkom Pegasus, i stekla status Pegasus Premier Partnera.
Premier Partner je najviši partnerski status u tvrtki Pegasus, i osigurava nam čak da Pegasus-ove proizvode i usluge pružamo po „white-label“ principu, kao vlastite sa vlastitim logotipom i pod vlastitim brandom.
Ovaj jedinstveni položaj u Hrvatskoj i užoj regiji omogućava nam da našim korisnicima možemo još više približiti proizvode i usluge kompanije koja je tržišni lider na području distribucije i reprezentacije hotela!

Pegasus je vodeći pružatelj usluga u rezerviranju i distribucijskoj tehnologiji te financijskim i marketinškim servisima za ugostiteljsku industriju u preko 200 zemalja svijeta! Riječ je o svjetskom gigantu koji radi sa glavnim hotelskim lancima, nezavisnim hotelijerima, velikim turoperatorima te malim agencijama. Predstavivši svijetu switch tehnologiju otvorio je niz novih mogućnosti na ugostiteljskoj industriji (www.pegs.com).
 

ICEPortal - partner u distribuciji bogate multimedije

ICEPortal je tvrtka orijentirana na distribuciju bogatih multimedijalnih sadržaja na sve vodeće travel portale i pretraživaće diljem svijeta. Temeljna ideja ove distribucije je povećanje broja rezervacija usljed povećanja broja pregleda hotelskih sadržaja. Osnova uspješnosti ICEPortala i njihovih klijenata su velik broj distribucijskih parntera među kojima se nalaze gotovo sva najveća imena u travel industriji, kao što su Pegasus, Exepdia, Orbitz, Travelocitiy, American Express, Yahoo Travel, Priceline.com, Hotel.com, Lastminute.com, i preko tisuću drugih...

Provjerite zašto ICEPortal koristi tisuće hotela širom svijeta!

 

Optima OSN Inženjering

Optima OSN Inženjering regionalni je sistem integrator te tržištu nudi usluge iz područja savjetovanja, projektiranja, implementacije te održavanja informatičkih i komunikacijskih sustava (među brojnim uslugama mogu se istaknuti IP telefonija te pametne sobe). Više od 15 godina njihova rješenja omogućavaju korisnicima veću efikasnost i profitabilnost poslovanja (www.optima-inz.com).
 

Hotel Express International - Hrvatska

Hotel Express International vodeći je svjetski discount program koji svojim članovima omogućuje nevjerojatnih 50% popusta na hotelske sobe širom svijeta. U programu sudjeluje više od 4000 hotela u rasponu od 2 do 5 zvjezdica u 145 zemlje svijeta. Više od 3.5 milijuna prodanih članskih kartica garancija su uspjeha! (www.hot-ex.hr)